Jadual Bayaran i-Sinar & i-Lestari KWSP Bulan April 2021 (Tarikh)

Jadual Bayaran i-Sinar & i-Lestari KWSP Bulan April 2021 (Tarikh)|BILAKAH tarikh bayaran pengeluaran i-Sinar KWSP bagi bulan April 2021? Berita baik buat anda pemohon yang ingin ketahui jadual dan tarikh pembayaran i-Lestari dan i-Sinar KWSP bulan April 2021. Berikut dikongsikan Jadual Bayaran i-Sinar & i-Lestari KWSP Bulan April 2021 buat panduan anda.

Jadual Bayaran i-Sinar & i-Lestari KWSP Bulan April 2021 (Tarikh)

Sedia maklum, pembayaran i-Sinar KWSP adalah mengikut kumpulan atau batch, sekiranya anda merupakan penerima batch 1 maka anda dijangka akan menerima pembayaran bulan April mulai 1 April 2021 dan seterusnya mengikut batch masing-masing.

Jadual Bayaran i-Sinar & i-Lestari KWSP Bulan April 2021 (Tarikh)

Berikut dikongsikan maklumat meliputi Jadual Bayaran i-Sinar & i-Lestari Bulan April 2021 termasuk tarikh pembayaran dan semakan kemasukan duit:

Semakan Duit Masuk i-Sinar KWSP Menerusi i-Akaun

1. Layari Portal Rasmi KWSP secara online menerusi pautan di https://secure.kwsp.gov.my/member/member/login.
2. Log masuk ke akaun menggunakan ID Pengguna dan Kata Laluan yang disahkan.
3. Lihat di bahagian ‘Withrawal’.
4. Tekan Withrawal History.
5. Sila pilih i-SINAR & Klik perkataan i-SINAR.
6. Bakal dipaparkan maklumat bayaran i-Sinar anda.

Tarikh Pembayaran i-Sinar Bulan April 2021

1. Pembayaran i-Sinar Akaun 1 adalah mengikut kumpulan atau batch, sekiranya anda merupakan penerima batch 1 maka anda dijangka akan menerima pembayaran bulan April pada 1 April 2021 dan seterusnya mengikut batch anda.

2. Maksimum dalam tempoh 2 minggu ATAU sebelum akhir bulan berkenaan.

Info Penting:
- Tarikh bayaran i-Sinar masuk ke bank juga bergantung kepada cuti hari Sabtu dan Ahad atau hari cuti umum, wang i sinar anda akan masuk bank pada hari bekerja berikutnya.
- Jadual bayaran i-Sinar ini hanya terpakai kepada permohonan kategori 1 sahaja.

Tarikh Pembayaran i-Lestari Bulan April 2021

TERKINI: Tarikh pembayaran i-Lestari KWSP bulan April 2021 dijangka pada 1 April 2021 yang dikreditkan ke akaun penerima secara berperingkat.

Artikel Berkaitan:

👉 Cara Daftar i-Akaun KWSP Online

Cara Hubungi

Sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut berkaitan i-Sinar, sila hubungi di Talian Hotline 03 - 89224848 atau layari Portal Rasmi i-Sinar di https://isinar.kwsp.gov.my/

Semoga perkongsian Jadual Bayaran i-Sinar & i-Lestari KWSP Bulan April 2021 ini dijadikan panduan buat anda semua!

DISCLAIMER: Portal rujukanspm tiada sebarang kaitan dengan Laman Web KWSP. Laman ini hanya kongsikan maklumat atau informasi terkini kepada umum. Sebarang kehilangan tidak dipertanggungjawabkan oleh laman rujukanspm.

No comments

Powered by Blogger.